Ett torrt hysteriskt skinn till kvinna.


Look at me, about to fall apart.


Klart man ställer upp!


Simon Svensson, Pang Prego.

Maybe she just likes the cock?

Dag ett (två, beroende på hur man räknar). Fredagen helt enkelt.
Var bra. Irrade runt helt själv på området hela dagen, utan att lyckas springa in i någon av de jag letade efter.
Bästa spelningen stod Andrew Bird för, föga förvånande. Satt i fyra timmar i Annedalskyrkan för att lyssna och det var så underbart värt det.
Köpte även Conor Oberst nya på vinyl i Bengans-tältet (skivan som Bengans hävdade inte fanns senaste gången jag var där). Lyssnar nu och det är bra, som vanligt.

Nu bär det av mot ett lite regnigare Slottskogen, mest för att se på Vampire Weekend. Och ikväll blir det nog David Sandström om orken infinner sig såpass länge.

Har också köpt biljetter till Doug Stanhope i September. Det närmaste man kommer Bill Hicks nu för tiden.


Would you?


She said forget me; but I can't.

Lost-news:
ABC har nu släppt två videor i deras "Mysteries of the Universe"-serie om The Dharma Initiative (det där var en nördig mening).
De finns här. (Se del ett först)

Streetlight-news:
Streetlight Manifesto har uppdaterat sin hemsida igen (!) vilket händer typ tre gånger om året. Lite snack om en inställd Sydamerika-turné som ingen bryr sig om, men även nåt om att de ska ladda upp något spännande så fort de får bättre uppkoppling. Vilket kan innebära inom tio år, om vi känner Kalnoky rätt. HÄR

Childbirth isn't natural.

Ny live-video med Streetlight.


Typ senaste versionen av ackordhäftet.
Länk.

In hell, there will be mushrooms.

Tänkte på en grej.
Du och alla du känner kommer dö. Och alla du inte känner också för den delen. Kom ihåg det.

Nu blir det ostmacka!

Who watches the release-notes?

Sämsta Watchmenreferensen någonsin? Tack.

Jag känner mig lite smått lurad av producenterna och marknadsfolket bakom DVD- och Bluray-utgåvan av Watchmen som släpps på onsdag. Med tanke på allt snack om att det var en Director's cut som skulle släppas förhandsbokade en Special Edition av Bluray-versionen för ett tag sen. Nu visar det sig dock att det inte alls är en DC som släpps, utan den kommer först senare i år. Ska man lägga ut runt 500 spänn till då? Tveksamt. Men det kostar att vara nörd.

In other news. Eller olds?
Någon har lagt upp en gammal EP med Catch 22 på Youtube. Ni vet från den tiden då Tomas, Jamie och kompani fortfarande var kvar i Catch och de faktiskt var riktigt jävla bra. En riktigt intressant låt att lyssna på är Supernothing, som Tomas Kalnoky spelat in i (minst) fyra versioner genom åren; först med sitt gamla band Gimp (när han var 15 år), sedan på den här EP:n med Catch 22, sedan på Catch's debutalbum Keasby Nights, och sist på Streetlight Manifesto's omarbetning av samma album. Och på något vis lyckas alla versioner att bli sjukt bra.

Och förresten, Streetlight uppträder på Fearless Music för tredje gången nu i helgen. Om ni bryr er och vill se dem en fjärde gång, spring in på
http://www.fearlessmusic.com/ och rösta på dem nere till höger nånstans där.

Gimp:


Catch 22 (från EP:n Rules of the Game)


Catch 22 (från Keasby Nights)


Streetlight Manifesto: