Who watches the release-notes?

Sämsta Watchmenreferensen någonsin? Tack.

Jag känner mig lite smått lurad av producenterna och marknadsfolket bakom DVD- och Bluray-utgåvan av Watchmen som släpps på onsdag. Med tanke på allt snack om att det var en Director's cut som skulle släppas förhandsbokade en Special Edition av Bluray-versionen för ett tag sen. Nu visar det sig dock att det inte alls är en DC som släpps, utan den kommer först senare i år. Ska man lägga ut runt 500 spänn till då? Tveksamt. Men det kostar att vara nörd.

In other news. Eller olds?
Någon har lagt upp en gammal EP med Catch 22 på Youtube. Ni vet från den tiden då Tomas, Jamie och kompani fortfarande var kvar i Catch och de faktiskt var riktigt jävla bra. En riktigt intressant låt att lyssna på är Supernothing, som Tomas Kalnoky spelat in i (minst) fyra versioner genom åren; först med sitt gamla band Gimp (när han var 15 år), sedan på den här EP:n med Catch 22, sedan på Catch's debutalbum Keasby Nights, och sist på Streetlight Manifesto's omarbetning av samma album. Och på något vis lyckas alla versioner att bli sjukt bra.

Och förresten, Streetlight uppträder på Fearless Music för tredje gången nu i helgen. Om ni bryr er och vill se dem en fjärde gång, spring in på
http://www.fearlessmusic.com/ och rösta på dem nere till höger nånstans där.

Gimp:


Catch 22 (från EP:n Rules of the Game)


Catch 22 (från Keasby Nights)


Streetlight Manifesto:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback