Listan

ÅRETS!
Blogg: Ja, inte fan är det den här iallafall.
Besvikelse: Optimismen.
Citat: "Citat"
Sista datum: Idag.
Felstvaning:
Bortglömda sak: Paradoxer.
-logi: Teratologi
-ism: Determinism. Känn er tvingade.
Summa: 650
Avslut: Det här.

Malarian har kommit till stan.

Återigen gör jag allt för att inte behöva skriva tenta. Fastnat framför Musikhjälpen igen. Nu har jag önskat låt också och då vågar man ju inte gå och lägga sig

Vart inne i stan en sväng och tittade, lyssnade på och pratade lite med Pang Prego-redaktionen. Var för star-struck för att ens tänka på att nämna att jag ska dit i januari, men det blir kul ändå.

Har vaccinerat mig idag också. Har inget material på det. Är för sent ute. Det gör bara ont i armen.

God natt, kosmonauter.

Anselm kommer brinna i helvetet.

Hej allihop. Jag säger allihop. Snittmängden läsare här ligger på runt en om dagen. Så, hej du.

Skulle tillbringat dagen med att skriva fyra sidor om Gudsbevis och förhållandet Gud och Moral, men jag började med meningen "Gud finns inte" och sedan kändes allt annat liksom lönlöst.
Har istället internet-zappat mellan facebook och musikhjälpens livesändning. Har byggt upp ett starkare och starkare lyssnarhat mot Ametist (det är en person, inte en åkomma) som sitter i glasburen på Avenyn.
Imorgon kommer Pang Prego-redaktionen dit, så då blir det iallafall värt att titta och lyssna.

Och på tal om Pang Prego, så "vann" jag den där bannertävlingen och ska (tillsammans med de andra finalisterna) ner till Malmö i januari för att vara med på den sista PP-sändningen någonsin. Jag är ledsen, men överlycklig.

Om jag orkade skriva mer just nu kunde jag berättat om när jag blev rånad i lördags, men jag får ta det imorgon istället.

Jävla fittenta.

Fel årstid. För allt.

Det är ju typiskt att man ska börja hungra efter festivaler redan i december, när det finns så mycket mer närliggande saker att koncentrera sig på. Julklappar, ny termin, Lost, fylla år och så vidare.
Peace and Love är väl det som ser mest lovande ut, bandmässigt, än så länge, men det säger ju inte så mycket. Fast Dan Berglund och NOFX hade ju vart förjäkla skoj att se. Årets allrounder verkar ju vara Kent, som är bokade till varenda jävla festival, så dom blir svårt att missa. Man kan inte få allt!