Ibland får man till det.

Jag ser i nuläget ingen som helst anledning att fortsätta uppdatera den här blåggen. Om du kommer på nåt bra, säg till. Det finns ett fält för kommentarer längst ner där.... Vilket typ bara cissi verkar fattat.

Privat bruk my ass.

Var i Danmark en sväng i onsdags, det var sjukt roligt. Sån kortisresa man får nostalgikänslor av innan man ens kommer hem.


Streetlight Manifesto's första TV-framträdande. Som på skivan, fast snabbare.

Hype.

Inledningsvis får jag väl säga att jag alltså inte gjort något speciellt den här veckan, bara mycket olika saker med mycket olika människor. Så mycket att jag får ta till inkorgen på mobilen för att räkna ut när jag gjorde vad.

Jag börjar lite orättvist mot veckans struktur med helgen, som iofs inte var så händelserik, men likväl;

I lördags hamnade vi efter lite missade bussar och sånt hemma hos Cissi och grillade en sväng. Jag och Sebbe kan inte handla själva och glömde således något att ha till vårt kött. Det blev inte så gott.
Jag småsög på en fanta under kvällen och försvann samtidigt som Thomas, spik nykter och trött som satan, åkte hem och somnade lagom tidigt.

Söndagen har jag inget minne av, hoppas inte jag gjorde något viktigt.

På måndagar jobbar man oftast. Därför stämplade jag in runt 07:55 och irrade runt i 13 grader celsius till klockan 17:50 ungefär.
Senare hamnade jag på Pustervik och Pingisklubben, med Anton och David och mötte Cissi och Sofie. Sabrina gömde sig vid Nintendot och dök upp lite senare. Även Viktor ramlade in efter en stund, näst intill bakis efter en resa till Borås under dagen.
Vi var kvar en halvtimma eller så för länge för att hinna med sista bussen till Partille, så jag, Viktor och Sofie somnade hos Cissi, efter att ha vandrat från Östra, planterat en skylt i en trädgård och bäddad ihop en supertunn madrass på golvet där jag och Viktor fick ligga och mysa.

På tisdagen vaknade jag på Cils stenhårda golv med Viktors golvmopp till frisyr i ansiktet. Vi tog lite lång tid på oss att komma därifrån, men fick i oss en pizza på Vallhamra torg och skildes åt.
Jag åkte in till stan och träffade Jossan på ett café. Var så mätt efter pizzan att jag inte ens orkade en bulle, men vi pratade en stund och försvann efter ett tag åt olika håll.

På onsdag vid tretiden sådär kom Viktor, Anton, Erik och David förbi och tittade på lite serier och spelade lite spel. Sen åkte de flesta hem och jag och Viktor hängde kvar en stund, för att sen åka till Anton för att basta med honom och Erik över en öl eller två . Två.

Torsdag är en sådan dag då man börjar jobba tolv, vilket är ganska skönt. Efter att ha slutat vid sex kom jag hem ungefär samtidigt som Catrin - som landade i vår del av landet i tisdags - ringde och visst hade parkerat utanför precis. Vi såg på film och ett gäng youtubeklipp. Sen somnade jag och vaknade vid 06.00 och kom nyss hem från jobbet!. Så det så!

Idag ska det tittas på serier. Jag är nöjd över att inte göra mer än så. Det är inte Cissi.


Teaser.

Det här är ett så kallat förinlägg, som en trailer ungefär. En ledtråd om vad som komma skall.

Jag har gjort mycket den här veckan. Mer än vanligt alltså, vilket iofs inte säger så mycket. Imorrn ska jag berätta vad jag gjort.

Schooner - Använder sig nu av fula knep för att få läsare imorgon också.

Sorry.

Jag fick lite dåligt samvete för min komprimerade gratulation till fröken Svensson tidigare idag.

Ursäkta mig.

För övrigt måste jag gnälla på Thrashers jävla layout. Helt omöjlig tidning att navigera, men ändå sitter man och bläddrar. Ni som kan, vilken är skejjt-tidningen att föredra?

För övrigare är Plants vs. Zombies sjukt kul. Köp eller ladda ner eller whatever. Spela iallafall.

There used to be power in a union

Arne å Co. sätter ord på vårt gnäll

Räfven åker spårvagn

Jag tycker om Räfven som band bara mer och mer, ju mer jag lyssnar och ju oftare jag ser dem live.
Det här skulle kunna vara det mest energiska och underhållande liveframträdande i annorlunda form jag någonsin sett. Ge mig ett band med såna här bandkamrater.


Ps.

Jag är vaken. What's up with that?

(Får väl snika in att första maj var mycket lyckat. Tjejen från Ung Vänster var bra mycket bättre än Ohly, och Anders från R:arna var sjukt underhållande, precis som vanligt.
Och on another note, så är Viktor det vackraste en tjej på Sticky någonsin sett. Det måste väl vara ganska bra betyg?)

Ds.

Digestive.

First off, Tim Shafer skrev tre inlägg idag. När han levererar, så levererar han.

Jag beställde precis grejer på Vinyl Collective för typ sjuhundra spänn.

Valborg och första maj har vart sjukt skoj.

Jag gav Viktor en femhundralapp till taxi. Det var dumt.

Det är för fan ljust ute.