För en fortsatt trevlig vistelse på internet.

Hej.
Jag tänkte hjälpa er lite. Med livet kan man säga. Det är ju inte alltid helt enkelt, som ni säkert märkt. Jag erkänner motvilligt att jag kanske har bidraget lite till er uppenbara misär. Alla ni två som kommer hit dagarna i ända för att läsa, titta och roas, måste bli oerhört besvikna när utbudet av underhållande inlägg är så sparsamt. Detta är inget jag kan göra någonting åt, jag är helt enkelt så tråkig.
Därför gör jag er härmed en jättestor tjänst i att tipsa om ett gäng andra bloggar och hemsidor, som är bättre än den här lilla skitbloggen.

Först ut är nyöppnade
Rikets Sal, där gamla Pang Prego-människor, samt ett gäng andra humorister från Pang Prego-isternas kompisgäng, skriver inlägg, lägger ut bilder och spelar in filmer. Många har jämfört sidan med 1000 Apor, med den markanta skillanden att Rikets Sal är rolig.

Double Fine är företaget där Tim Shafer sitter och gör världens bästa spel, dagarna i ända. Med sig har han ett gäng sjukt talangfulla människor. Några av dem skriver serier. Roliga serier. Scott C. Tasha. Gabe M. Nathan S.

Det finns andra människor som också skriver serier. Här är ett gäng som är värda att läsa:
Nanna Johansson, tidigare Pang Prego-ist, numer även på Rikets Sal. Låter som Johan Palm, Lejonkungen och Efterlyst-tjejen. Ser inte ut som en grisapa.
Charlie Christensen, mer eller mindre legendarisk skapare av Arne Anka, skriver nu sidor åt Dagens Arbete och ger ut seriealbum då och då.
Explosm.net, hem för Cyanide And Happiness, dagliga strippar av fyra författare. Grundad av Kris Wilson. Kul.
Jerry Holkins och Mike Krahulik, skriver och tecknar Penny Arcade. Nördigt. Roligt. Populärt som tusan.

Imorgon (eller nästa gång jag skriver): Mer skojskoj från internettet! Jag vet minst två sidor till.

Mer getter

Hej kamrater.
Med risk för att vara enformig; Ännu en live-video med The Mountain Goats.
Om ni inte känner för att titta på över en timma otrolig musik, se och lyssna iallafall på sista spåret, en helt otroligt fin version av California Song. (klicka på länken i filmen för att komma till hela konserten)


Hickory Wind

Okej...
Började med Sebbes lilla önskning, med inställningen att "Country? Det är ju lätt..."
Genom att sätta svårighetsgraden relativt lågt i början hade jag en chans att pilla lite i Cubase också, som jag försöker lära mig under tiden jag håller på med det här.

Slutresultatet blev någon slags punkaktig version, med en ganska kul omedveten effekt på ordet "hickory", som på grund av min halvtaskiga mikrofon faktiskt låter som att man hickar.
Om det här inte avskräckt dig från att lyssna en sväng;

Ladda ner skiten då för inihelvete.

Låt nummer ett förstörd, more coming up!

Drink some of this; It'll put colour in your cheeks.


Bajs. Med Postitlappar.

Hej du.
Jag säger du, i hopp om att du sitter själv och läser. Inte för att det blir personligt eller pinsamt eller så, utan bara för att jag är lite mer bekväm i ett prata åt en person åt gången. Och med tanke på antalet läsare av den här bloggjäveln, är det knappast någon risk för något annat.

Nu ringer det. vänta lite.

Det var bara Thomas. Ingen fara på taket. Förutom att han helt förstörde min rytm här och gjorde det således omöjligt att fortsätta skriva. Skyll på honom. Den jävla fittan.

Hej då.

The Cover Sessions, vol. 2

Med nytt år kommer nya projekt att lägga ner efter en vecka!
Men jag tänkte göra ett nytt försök med det ofantligt mycket uppskattade Cover-projektet, mest för att jag fick ett sprillans nytt ljudkort i jul och kan därför spela in helt brusfritt!
Den här gången kallar vi det

"Johan förstör saker ni tycker om; The Music-edition"

Reglerna är precis samma som förra gången; Säg en låt, så försöker jag stoppa in ljud från min mun och gitarr i min dator, för att sedan lägga upp här nånstans. Tidigare sånger jag har lyckats förstöra er bild av har sträckt sig från Aesop Rock's None Shall Pass till Annika Norlins Sanningsdan

Enda kravet jag har på er är att det ska att hitta ackord eller liknande till låten, alternativt att den låter hyfsat enkel att gissa sig fram till själv.

Tilläggas ska även att det är ett nytt år, och man får därför inte säga samma låt man gjorde förra gången det begav sig.

So, visa nu hur jävla bra musiksmak ni har och önska nåt jag faktiskt kanske inte mår illa av att spela in. Tack.