För en fortsatt trevlig vistelse på internet.

Hej.
Jag tänkte hjälpa er lite. Med livet kan man säga. Det är ju inte alltid helt enkelt, som ni säkert märkt. Jag erkänner motvilligt att jag kanske har bidraget lite till er uppenbara misär. Alla ni två som kommer hit dagarna i ända för att läsa, titta och roas, måste bli oerhört besvikna när utbudet av underhållande inlägg är så sparsamt. Detta är inget jag kan göra någonting åt, jag är helt enkelt så tråkig.
Därför gör jag er härmed en jättestor tjänst i att tipsa om ett gäng andra bloggar och hemsidor, som är bättre än den här lilla skitbloggen.

Först ut är nyöppnade
Rikets Sal, där gamla Pang Prego-människor, samt ett gäng andra humorister från Pang Prego-isternas kompisgäng, skriver inlägg, lägger ut bilder och spelar in filmer. Många har jämfört sidan med 1000 Apor, med den markanta skillanden att Rikets Sal är rolig.

Double Fine är företaget där Tim Shafer sitter och gör världens bästa spel, dagarna i ända. Med sig har han ett gäng sjukt talangfulla människor. Några av dem skriver serier. Roliga serier. Scott C. Tasha. Gabe M. Nathan S.

Det finns andra människor som också skriver serier. Här är ett gäng som är värda att läsa:
Nanna Johansson, tidigare Pang Prego-ist, numer även på Rikets Sal. Låter som Johan Palm, Lejonkungen och Efterlyst-tjejen. Ser inte ut som en grisapa.
Charlie Christensen, mer eller mindre legendarisk skapare av Arne Anka, skriver nu sidor åt Dagens Arbete och ger ut seriealbum då och då.
Explosm.net, hem för Cyanide And Happiness, dagliga strippar av fyra författare. Grundad av Kris Wilson. Kul.
Jerry Holkins och Mike Krahulik, skriver och tecknar Penny Arcade. Nördigt. Roligt. Populärt som tusan.

Imorgon (eller nästa gång jag skriver): Mer skojskoj från internettet! Jag vet minst två sidor till.

Kommentarer
Postat av: Thomas

Grattis!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback