Åter.

Förvånansvärt dåligt genomtänkt att det inte ligger en klämdag mellan P&L-veckan och veckan efter. Eller menar de på riktigt att jag ska vara i skick att jobba idag? Jaja, det får väl gå.

Doppade ofrivilligt festivalbandet i mjölken när jag skrev det här förresten.

Hetlös Rast.

Idag åker alla häftiga kompisar till Peace & Love och jag lämnad ensam kvar med andrahandssorteringen.
Vi som inte är lika coola som tisdagsmänniskorna åker upp imorrn istället och förhoppningsvis får jag ett helt baksäte för mig själv hela vägen upp. Hänger lite på Canny och Fatrin <-(första gången jag börjar flabba åt något jag själv skriver. Så kul har jag idag).

Idag ska det packas och förberedas, vilket tar runt tio minter. Efter det har jag alltså ungefär 23 timmar och 50 minuter att döda innan dagen O är här. Börjar med att göra några topplistor.

TOPP FEM: DÖDA STÅUPPKOMIKER
5. George Carlin
4. Richard Pryor
3. Vakant.
2. Lenny Bruce
1. Bill Hicks

TOPP FEM: CDSKIVOR I MIN ÄGO
5. Against Me! - Reinventing Axl Rose
4. Mischief Brew - Bakenal
3. Eels - Daisies of the Galaxy
2. Bouncing Souls - How I Spent My Summer Vacation
1. Against Me! - Crime, as forgiven by

TOPP FEM: DAGAR I VECKAN
5. Onsdag
4. Söndag
3. Torsdag
2. Lördag
1. Fredag

The Declinewordle.com nya favoritsidan.

Reklamation

Jag sprang så fort jag kunde och kom till nils ericsson-terminalen precis när bussen skulle gå.

"Blå express går från och med den 15 juni från Drottningtorget. Spring för fan"

Stod det ungefär- Så jag sprang. Och missade den så klart.

Fram tills dess hade dagen iofs varit desto trevligare. Det var helt okej på jobbet och vi kunde gå lite tidigare, vilket gjorde det möjligt att ta en sväng till stan och äta pasta och ta ett par öl med Thomas. Det var trevligt. Hade väl tänkt att hitta en present till pappa också, men han är ju omöjligt att köpa något till, med tanke på hans totala avsaknad av intressen whatsoever.

Imorgon är det sista dagen på jobbet innan den rekordkorta semestern, som tar slut samma dag vi kommer hem från Borlänge. Det gäller att ta vara på den enda lediga veckan på sommaren ordentligt.

Dagens tips:
Blå går inte från terminalen längre.
Jävlaranamma ska tydligen spela på Storan i november.
Erik Petersen säljer grejer på Ebay. Bra skit.
Här.
Alkalines nya var faktiskt bra.
Nils blogg är numera ett fornminne och nedskräpning är inte längre tillåten på området.

UPDATE:
Facebook skvallrar; Alex Eliasson har tagit bort "Clerks" från sina favoritfilmer.
Ville du inte vara min vän längre, kunde du bara sagt det.

Senaste

Arne

Viking Cup

Första dagen på roligaste helgen på året avklarad.

Märk väl, när jag säger roligaste menar jag såklart stressigaste och jobbigaste helgen på året.
Att sluta jobbet på fredag är alltid veckans höjdpunkt. Dock inte när man vet att man ska sitta och bli utskälld på femton dialekter i ett jävla kansli på Mellbyfältet hela helgen.

För att inviga er som inte vet vad det här handlar om, så spelas varje år en ungdomsturnering i rugby på Mellbyfältet, i regi av Spartacus RUFC, där jag råkar sitta med i styrelsen och därmed får en viss del ansvar. I år föll det sig så att jag och Emma hamnade i kansliet och skulle ha hand om spelschema och liknande. Tidigare år har jag agerat springpojk åt de i kansliet och visste därför redan innan hur jobbigt de har det. Ändå tackade jag ja.

Därför har största delen av lördagen spenderats framför en dator och en databas jag inte kan någonting om, för att kunna rapportera matchresultat och få till ett rättvist spelschema. De första timmarna var ohyggligt stressiga, men tack vare ett par grymma domare och ovanligt tålmodiga tränare, så löste sig lördagen till slut.

Imorgon är det slutspel. Jag kanske aldrig återvänder.

Hagström ftwTog och köpte mig en sån igår. Den är jättetrevlig. Halvjobbigt bara att stärkare och kabel ligger hos Nils, så den är lite tyst just nu.

Nytt bandsläpp till Piiisan igår. Inget jättespännande, men tog en lyssning på alla band och det var ingen som var direkt dåligt. Bara två veckor kvar nu. IIIIIIIIIIHH.

Märker själv att kvaliteten på artikulationen i bloggen skiftar väldigt mycket och det här var väl ett sånt där inlägg ganska lågt på tabellen. Kommer nog något längre och tråkigare i dagarna. GONATT.

People just liked it better that way

Hej vänner.
Om läget ligger som det gör så får man tillbringa tiden på bästa möjliga sätt. Det är därför både gårdagen var- och den här dagen kommer vara fullspäckade utan en sekunds vila med tid för att tänka på att arbeta imorgon.
Igår hanns det bland annat med;
Repa, Klättra på hustak, Gå på Picknickfestival, Bli sönderbränd på armarna, Bada i kallaste jävla sjön i Sverige, Kolla på Navid Modiri och Gudarna, äta Crepes med nutella och banan, Irra runt i en stade fylld med dåliga krogar, hitta ett ställe med billig Leffe, komma ända till G:a Kronvägen med nattbuss.
Jag är extremt nöjd.

Idag lär ju inte bli sämre.
Vaknade 11.00 av min jobbiga ringsignal och snubblade upp över utspridda kuddar på golvet och fick slått av telefonen. Vände på vinylplattan och drog igång sida B av "the Transatlantic Banjo Co" med Buddy Wachter och Peter Meyer.
Om en ytterst liten stund ska jag besöka köket och, om ytterligare tid infinner sig, också toaletten. Därefter ska jag träffa Nimpen och Tompen vid Grönskakstorget och inhandla en gitarr och ett gäng strängar till Lillebror Rinvall. Gitarren till mig själv dock. Funderingarna kring om det blir en El- eller akustisk variant är just nu stora, men det ska nog lösa sig. I värsta fall kommer jag ut med en av varje, vilket skulle ses som ett ekonomiskt snedsteg i dagsläget.
När det är gjort skyndar vi vidare till Läppstiftet och försöker avskräcka Nils från att hoppa Bungyjump, vilket jag känner kommer gå sådär.
För att fortsätta på höghöjdstemat åker vi hem till landet mitt på stan igen och bestiger Brattefjäll, för att mysa och se på den fina kommunen i dalen. Kvällen verkar vara planerad hos Jonathan. Vi får väl se, säger jag.

För alla utan något bättre att göra än att läsa såhär långt (eller ni som bara såg att det verkade finnas roligare innehåll här nere) bjuder jag på en sprillans ny låt med Andrew Jackson Jihad...


Och en barndomsklassiker av They Might Be Giants


Ps. Det tidigare nämnda toalettbesöket fick, på grund av påtrycknar (bokstavligt talat), tidigareläggas och är nu redan avklarat. Ds.

Saló eller Sodoms 120 dagar.

Vi tog en lättsmält komedi om Italienska fascister att fördriva eftermiddagen med, Nils, Thomas och jag.'

Jag har hört mycket om den här filmen och jag får väl säga att den mötte förväntningarna ganska perfekt. Några klockrena kommentarer på filmtipset.se lyder;

"En av de sjukaste filmerna jag någonsin sett!"

"Till alla som har gett den här filmen dåligt betyg, ni förstår den bara inte. Denna filmen är riktigt bra gjort men ändå är det den mest motbjudande filmen jag har sett."

"Jag ser den som en tom provokation. Ett luftslott lika fyllt med pretentioner som det är meningslöst. Våldet såg fejk ut, sexet likaså. Däremot såg bajsätandet rätt äkta ut..."

"stod inte ut."

Kan väl inte annat än att instämma i att det är den mest äckliga och genomträngande bild av ren jävla ondska jag någonsin sett. Idén att börja äta glass med chokladsås precis när kaptilet  "Circle of shit" började vad väl inte heller helt genomtänkt av oss.

Blir ändå nyfiken på hur Passolinis andra filmer ser ut, om de ens kan jämföras med den här.


PS. Peace & Love hägrar och skjutsen är säkrad. För några av oss iallafall, de flesta håller på att krångla som idioter om vilka som åker med vilka för att det ska gå ihop. Catrins bil ftw!

Mögg

God kväll.
Det har varit en riktigt somrig dag. Jag och Nilsan tog oss ett "morgon"dopp i Härlanda Tjärn vid ett nån gång, efter att ha handlat dagens hit; ett par högtalare till iPoden, som vi får ha delad vårdnad om. Vidare hem till nisse, med en omväg om Ibbes, käka pizza på Nils altan, sova en stund och sen röra sig mot Kåsjön, där dagens andra bad ägde rum. Där fick vi sällskap av AlexSebbeCatrinViktorCissiPalleAmanda. Vi grillade luft ett tag och gav till slut upp för att vissa klagade på myggens ständiga närvaro. Vi tog en långpromenad hem till Sebbe istället och satt där en stund, för att sedan vandra hem igen. Riktigt trevligt var det. Och helt utan styckeindelning.

Förresten, jag fick ledigt hela vecka 26. Så alla ni som erbjöd er att åka upp på onsdagen kan ta det lugnt. Eller just det, det var ingen som gjorde det nä. Fy på er.