Hajjpens befintlighet suddas ut

Jag känner just nu att jag är i perfekt tillstånd att skriva blogginlägg, men faktum är att det är förjävla kallt för att kunna göra någonting som kräver motorik just nu. Så God Natt, vi hörs imorgon istället. Ni får nöja er med att det var en mycket lyckad och trevlig kväll. Tack och hej.

Dickelidoo

Jag sitter just nu och lyssnar på två vuxna människor diskutera penisar som är delade itu och huruvida det är okej. En av personerna är homosexuell och skulle aldrig ha sex med nån som hade en delad penis. Den andra (okej, det är Kevin Smith), är inte homo, men har inte heller nåt emot delade penisar.

Från och med nu ska jag försöka använda termen delad penis oftare än innan.

Varsegod, torsdagsrapport.

Waiting around to die

Tänkte bara säga att Annika Norlin startat en ny blogg, om låttexter.

Här är den

Antialiasing: 16x

Såååååååååååatte.
Sen senast har jag slängt ut sjukt mycket pengar på en ny dator. Är helt sjukt trevlig att sitta och leka med.
För att inte nörda ner mig för mycket, lämnar vi det där.

I torsdags, Sticky, med Cils, Arna, Nils, Anton, David, Sebbeåjonte. Var riktigt trevligt
I lördags, annat. Började på nyrenoverade Flygarns, som var helt okej. Inte alls samma stämning som förr dock, och 5kr dyrare öl... Sedan en långvandring till linnéterassen där det blev några öl till. Sen panikgång till Centralen för att kissa och sen hem, med 515, som tar en sjuhelvetes omväg bara för att kunna släppa av Cils uppe i bushen.

Var med Anton på filmfestivalen en sväng idag. Måste ju försöka använda 11-dagarspasset så mycket som möjligt, och när man jobbar på veckorna, får man möla film på helgen. Idag tittade vi på Four Nights With Anna, en polsk film om en man som ser en kvinna våldtas, och börjar förfölja henne och bryta sig in i hennes hus för att titta på henne när hon sover. Sjukt obehaglig och dyster film, men mycket välgjord sådan. 3,5/5.

Sedan hade vi rast en timma, för att sedan återvända till Bergakungen och se på ett gäng kortfilmer. Alla utom en var bra, ett par var riktigt bra. Roligast - "Nu händer det igen" i vilken ett gäng killar får byxorna neddragna i ultrarapid. Sjukt underhållande. Bäst - "Alice och Simon". Riktigt välgjord kortfilm om två tonåringar som inte får till det riktigt för att Simon ska flytta. Riktigt bra skådespelarinsatser för att vara en högskolefilm. Jag är kär i Alice.
Sämst - "Katarina Ana Nervosa". Stillbildsfilm med jobbig berättarröst om Anorexia, som försökte vara mer artsy och konstnärlig än vad den lyckades med.

En bra filmdag helt enkelt. Imorgon: Arbete.

Delicious Hot dogs.

Nu är jag glad igen.
Sedan sista timmen på jobbet har jag vart småsur på allt och det blev bara värre när allt hemma gick åt helvete också. Rödbetor på golvet, morsor som gnäller (en morsa iallafall, men det räcker) och så vidare. Innan jag mördade något (Skalman; sist in, först ut liksom) tog jag till ett knep som alltid fungerar. Om det är något som kan få mig att sluta vara förbannad på typ tre sekunder, så är det intervjuer med Norm MacDonald. Historien om senaps-kuppen han berättade hos Letterman för längesen är något av en favorit. Så om ni är gnälliga och inte vill döda någonting, spola fram till 2.00 i klippet nedan.Har haft en liten oros-klump i magen de senaste dagarna, utan att veta varför. Får väl se om något i veckan kan lösa det...

Framöver och så

Nackdelen med att ha jobb ganska ofta nu, är att man får den falska uppfattningen att man har råd med massa grejer.
Det är delvis därför jag slår till på en dyr jävla monsterdator på fredag, när lönen kommer. Tjugotvå jävla tusen pungar jag ut. Tur att man nördigheten väger upp de utekvällar man får snåla på ett tag framöver nu...
En sådan här jävel blir det

Annat aktuellet är att en ny kille blir världens mäktigaste man imorrn eller så. Det blir typ som att en ny kille ska börja städa på Menigo, och killen han ersätter precis har vält en pall med räkor, som tar minst ett år att städa upp. Skillnaden är att Obama inte har något lika konkret hjälpmedel som en skurmaskin.

På onsdag (torsdag svensk tid) börjar Lost igen. Utan att överdriva kan jag säga att kommer bajsa på mig av spänning när jag kommer hem från jobbet och klickar igång Säsong 5, avsnitt 1: Because You Left. Herregud.

På torsdag tänkte jag försöka komma iväg till Sticky, mest för att Arna är hemma en sväng, men som en bonus spelar ett hyfsat band också. Känns som att det är sådana anledningar man får hitta på för att kunna ursäkta en 18-årskväll på Sticky nuförtiden.
De här spelar (Såg nu att de har bytt namn, vilket är lite skönt...)

I februari spelar dels The Gaslight Anthem på Sticky, vilket alla borde gå på, dels Hello Saferide på Trädgårn. Båda kommer bli otroligt bra konserter, om än väldigt olika.

Jag väljer att inte ta med fler citat av Nikanor, då jag bara blir deprimerad av att recitera dem...

Flöa

Jag mölar i mig rulltårta Tompalompa snodde på jobbet. Gott, men sjukt trögt efter ett tag.

Jobbet, ja. Verkar bli mer och mer jobb, vilket är sjukt segt, men sjukt nödvändigt.

Are we just working 'til a day, we decide we've had enough?

Nu är jag trött. För tidigt för att sova dock. Jävla dilemma.

There is water, at the bottom of the ocean

Upptäckte att bloggen inte ser ut som den ska i Internet Explorer. Så, använd inte Internet Explorer.

Tittade på Seven Pounds i förrgår. En lördagkväll. Själv. Inbäddad under mitt täcke. Dum idé.
Har inte lipat åt en film så, sedan jag såg Nyckeln till frihet första gången.
Så atte, jag låg och grät halva natten i lördags, vad gjorde du?

Dags att köpa biljetter till Hello Saferide i februari förresten, vilka ska med? Cils ska med vet jag. Hon säger att hon inte har råd, men hon ska med ändå har jag bestämt. Annika är för trevlig att lyssna på för att missa på grund av brister i ekonomin.

Hämtade glasögon idag. Sedan nyårsafton ser jag fan inte ut som jag borde. Inte många på jobbet som har känt igen mig, med kortkort hår och nya brills.

Hade någon poäng att komma till i det här inlägget, men den har jag glömt.

Dagens Nikanor-citat:

"Varje motivation är självbedrägeri."

Inaktivitet

Har inte rört mig många meter idag. Som vanligt alltså.

Imorgon skall jag ikläda mig ett par sprojlans nya glasögon, vilket kommer underlätta något jag gör ganska ofta. Tittar alltså.

Optikern är schysst och öppnar inte förrän halv tio, vilket gör att jag inte kan vara på jobbet förrän typ elva. Göttans sovmorgon.

Typ när jag slutar klockan sex smiter Nils iväg till fjällen. BARA SÅDÄR! SOM ATT INTE JAG VILL FÖLJA MED LIKSOM!
Som att inte jag vill åka skidor och hälsa på Hatten! Och bo i huset ett par dagar!  Men nänä, tillbringa du tid med din flickvän själv Nils! Så jävla dåligt!

Känner förresten, på tal om ingenting, att ironin börjar komma tillbaks lite, vilket känns bra.

Skidor blir det förresten ändå i år, när en av mina otaliga kusiner gifter sig i April. I Kittelfjäll! Hur jävla långt upp i Sverige som helst. Vad fan ska jag där och göra?! Jo, åka skidor!

Och där! slog vi rekordet i antal använda utropstecken i ett blogginlägg! SÅ JÄVLA GÖTT!

Nu tar vi och sover en sväng, för att orka med den korta arbetsdagen imorgon. Med nya brillor!

Och här ja, en jävla massa bakrundsbilder. ALLT! Som finns på 4chans /wg/-forum. Sjukt mycket alltså. Kolla in:
BILDER I MASSOR!

Det nya året är suspekt likt det där förra

Just det, hade en bloggjävel också, det får man inte glömma bort.

På grund av Blogg.se's nya jävla cookieshantering hamnar jag nu varje gång jag ska logga in på förstasidan, vilken jag så gott som aldrig sett förut. Blev minst sagt förvånad över att se att jag inte låg först på topplistan över mest lästa bloggar. Inte nog med det, jag var inte ens med! Vad fasiken, här har jag trott att jag haft minst halva svenska folket bakom mig när jag skrivit om flipperspel och obskyr folkmusik. Istället ligger nån jävla modellbrud på 17 år etta. Kollade in en sväng för att lära känna mina fiender och blev lite besviken. Inte på henne- jag hade liksom inte så höga förväntningar- men av alla läsare. Läser ni hellre om vad folk har på sig om dagarna och vilken frisyr de har, än att få tips om bra musik, bevis på att Thomas är konstig i huvudet och annat matnyttigt?

En bloggare är aldrig sämre än sina läsare säger jag, och följer trenden.
Idag har jag på mig intersportstrumpor och har en fin nynazistfrisyr.

På tal om det ja, tror jag har tappat lite av min ironi på sistone, vilket jag ska försöka reclaima på nåt sätt genom att dra på mig Docsen oftare och börja lyssna på Vit Makt-musik. Vore ju sjukt ironiskt. Man får hoppas att de förstår sarkasm, judeasen.

Skål, kosmonauter!

För att rambla vidare, lånade jag Apsefiston i förrgår, en samling tankar och utelämnande åsikter, nerskrivna av Nikanor Teratologen, som skrev Äldreomsorgen i Övre Kågedalen, och andra trevliga böcker. Ska ta med ett citat ur Apsefiston i varje inlägg den närmaste månaden. Först ut blir

" "Allt är mitt", säger dåren och vet inte hur rätt han har. Det är åtminstone ingen annans..."

För över ett år sen

2007-08-20 hade Thomas rökt på. Antar jag...

Thomas: TJENARE
Thomas: haha
Thomas: öh liseberg ikväll?
Johan: nä, kan inte ikväll :/
Johan: på onsdag däremot...
Thomas: vad är de då?
Johan: på onsdag?
Thomas: mmm
Johan: inget, men då kan jag
Thomas: haha
Thomas: ok
Thomas: nått på onsdag då
Johan: vad var det ikväll då?
Thomas: vi struntar i liseberg