Hejhej

Godkväll kamrater.
Jag åker till Borlänge en vecka och dricker öl. I tält.
Ni får gärna komma fram och peta på mig. Om ni inte vet hur jag ser ut är det bara att chansa.
Hej på en stund.

Sommaraktiviteter.

Är det inte för många T i aktiviteteter? Aktiv kateter.

Anyway.

Med den uppenbara brist på tidsuppfattning som följer arbetslösheten så kommer nu det jag lovade för ett par dagar sedan; En guide till hur man bäst spenderar sommaren. Jag säger bäst, jag menar såklart nördigast och mest asocialt.

Krig och Fred
Jo, nog fan är det asocialt alltid, att sitta och läsa, enligt wikipedia, "ett av de längsta verken inom fiktionen". Men jäklar vad han kunde skriva, Tolstoj. Jag har inte hunnit så värst långt och kommer antagligen inte hinna läsa ut alla delar innan sommaren, men vill du spendera tid på något konstruktivt och faktiskt lära dig något, så är det ett bra tips.

Betapet
Kanske lite mer socialt, så länge du använder dig av chattfunktionen. Den internetbaserade Scrabble-varianten är extremt beroendeframkallande och sjukt rolig. Ett litet minus är att du lätt fastnar i scrabble-tänket och analyserar ord med 7 bokstäver i även utanför spelet.

The Wire
Världens bästa TV-serie säger många. Och jag är benägen att hålla med. Utan tvekan en av de bästa iallafall. Med perfekta karaktärer, perfekt manus och äckligt övertygande realism är de fem säsongerna mer än värda att köpa/ladda ner och plöja igenom över sommaren.

No More Women
Nu jävlar blev det helt plötsligt ganska socialt. No More Women är en lek, påhittad av Mark Watson och Tim Key, som spelade in en serie deltävlingar som en spinoff till deras frågetävling på BBC, We Need Answers. Köp dig en schack-klocka, leta upp en vän med mycket kändisnamn i huvudet, läs reglerna noga och börja rabbla namn och kategorier. Kolla igenom alla deltävlingar på deras blogg för inspiration och för att förstå hur fan man spelar.

Quiz
Göteborg är en halvhyfsad stad om man tycker om att skriva ner svar på papper och ha möjlighet att vinna presentkort i baren. På nästan alla dagar i veckan kan du stövla in på någon krog och sätta dig i smålag och försöka svara rätt på iallafall en del av frågorna. Själva brukar vi hålla oss runt Andra Långgatan, där du oftast hittar något ställe med Quiz runt 7-8-tiden på vardagar.
Åfan

Det glömde jag. Och nu hinner jag inte. Så imorrn!

Ska jag berätta om vad man sysslar med på sommaren. Det vill säga No More Women, Betapet, The Wire, Quiz och Krig och Fred.

God natt.

Freakish.

Folk som inte känner mig har svårt att avgöra om jag runkar ovanligt mycket, eller om jag är allergisk mot myggbett. Själv är jag inte helt säker