Oraklet, del åtta, fast nio egentligen.

Med tanke på att de två (!) personerna som laddat ner första låtpodden inte tjatat om mer så väntar vi lite med nästa upplaga.

Istället tar vi och återupplivar världens bästa bok.


Jävla fascister. Är du lönsam, lille sparv?

Läs till slutet på den här. Det är det närmaste Oraklet kommer en punchline i hela boken.
Really? Använde hararna Buffalo-dojjor på 1800-talet?


Det här är faktiskt jävligt kul. Kräver dock grundläggande kunskaper i synonymer för prostituerade.

Folk som folk hatar, vol. 1.

Har ni sett det här Facebook? Det är något slags verktyg för att lättare få reda på vad folk gör, precis nu. Det är jävligt viktigt förstår ni.
Men känner ni som jag, att det ibland är jävligt svårt att inte svara på vissa status-uppdateringar, för att det antagligen skulle förstöra din sociala relation till vederbörande?

P***** R****** http://www.barometern.se/nyheter/hultsfred/21-aring-domd-for-barnvaldtakt(1934471).gm - Med en 11-åring? Riksutvisning? Sänd honom till helvetet istället.
Svar: Ja, men om hon inte ville då? Vad skulle han då göra?

Emil Nilsson: *Bild på en bebis*
Svar: Du är ju skyldig mig en DVD du tappade bort en gång. Jag tror jag vet hur du kan gottgöra det där.

M******a B****** är ledig och det är ett underbart väder! Kan en lördag bli bättre?
Håll käften. Helt seriöst. Högst tre människor bryr sig om hur jävla bra din förbannade lördag är. Skriv ett brev till dem. "Dölj".


/Känner sig ovanligt gnällig/ärlig. God natt på er människor. Imorrn spelar vi in nya låtar. Tjoho.

Trampar ny mark.

Ja, nu jävlar ska ni få se på grejer. Glöm det där misslyckade cover-projektet. Nu är det dags för nåt helt annat. Jag säger helt annat, det är i själva verket ganska likt. Jag spelar in låtar andra människor har skrivit. Skillnaden är att ni inte får önska. Snarare tvärtom. Jag förklarar lite mer ingående i världens (den här bloggens) första Podd!!!

Och bli nu inte för jävla våta i brallan, det är inte särskilt bra, men det kändes som en bra idé typ sekundrarna innan jag hittade mikrofonen. Jag slapp iallafall plugga i några minuter till.

Poddajäveln är typ tolv minuter och innehåller typ fyra låtar. Jag kommer inte ihåg riktigt.

Vi kallar grejen för Slumpod. Det är fyndigare än ni tror. Lyssna på skiten. Ha det så trevligt!

Och här är ju en sådan där länk man måste trycka på för att ladda ner den.

Nästa gång har vi kanske en gäst, om det går vägen. Kommer vara första gången det är fler som skapar, än läser, bloggen!

Det finns hopp för TV-mediet.

Hej. Titta på det här.
Mauro och Pluras Kök.

Prioriteringar.

Här sitter man som vanligt och borde göra andra saker. Skriva ett litet papper om källkritik, läsa på om Internationell Politik, städa, ut och springa till exempel.

Men vad fan har man för val när man har ett gäng serier att se på, spel att spela, låtar att skrika, bloggar att surfa, bloggar att skriva? Men skjuter såklart på att skriva ett litet papper om källkritik, läsa på om Internationell Politik, städa, gå ut och springa och så vidare.

Och det är värt det.

Varför kommer man ihåg saker?

Ja, herrejävlar. Så här i göra-slut-tider gör nostaligvärdet i gamla msn-loggar sig påmint.
Jag snubblade bland annat in på när jag och Sara började prata om att göra slut. Och fysatan vad det var ett mesigt bråk. Inte nog med att det antagligen var vårt enda bråk på 3½ år, det var också ett av de löjligaste bråken som ledit till att någon gjort slut i världshistorien. Det slutade ungefär med att jag satt och försvarade demonstrationsrätten (vi hade vår årsdag på första maj) och till slut kom vi överens om att vi nog inte ens var tillsammans längre. Och så var det slut. Ingen var arg på någon och man kunde sitta och onanera hemma utan att få dåligt samvete igen. Win-win.

Och så kan man hitta sådana här guldkorn:

David säger:
- eller det antar jag
- nee
- kom på mej själv

Och på tal om nostalgi,


Nostalgi, knytnävar och tillhörighet

Igår var det en sådan där trevlig kväll, som man har ibland. Street Dogs spelade på Takterassen på Henriksberg, med lite hjälp av Nemas och fysatan vad den lokalen lämpar sig för punkspelningar, om det är tal om band som lyckas få igång publiken, vilket Street Dogs i högsta grad lyckades med. Tuppkammar moshades sönder, nävar slog i det låga taket och ölen skvätte mer än på den bästa Jävlaranamma-konsert.

I övrigt var det sjukt kul att träffa Hatten igen och att få sitta och prata om det mesta in på småtimmarna. Jag har högst tre vänner som jag känner att jag kan prata om i stort sett allt med, och det är ju trevligt att alla befinner sig i Göteborg samtidigt för en gång skull.

Och som belöning för att ni läser om vad fan jag sysslar med på dagarna;
En man som jag nästan är lika kär i som jag är i Annika Norlin;
Tallest Man on Earth - The Wild Hunt


Och så ett typexempel på hur en konsert ska se ut. Som Mike McColgan sa igår, "You guys are the show";
Erik Petersen - Punx Win